Correlation of hexabromocyclododecane and content of fat in fish
Variant of the title
Badanie korelacji stężenia heksabromocyklododekanu i zawartości tłuszczu w rybach
Author
Kuc, Joanna
Grochowalski, Adam
Świergosz, Tomasz
Published in
Technical Transactions
Numbering
Y. 113, iss. 1-Ch
Pages
49-56
Release date
2016
Place of publication
Kraków
Publisher
Wydawnictwo PK
Language
English
DOI
10.4467/2353737XCT.16.046.5308
Keywords
hexabromocyclododecane, correlation analysis
heksabromocyklododekanm, badanie korelacji
Abstract
A study on the correlation between the concentration of hexabromocyclododecane and the percentage of fat in meat tissues of selected marine fish species, both marine and farmed, has been carried out. The relationships between variables based on a determination of the coefficients of linear correlation r-Pearson were determined and graphs illustrating these dependencies were presented.
Przeprowadzono badanie korelacji pomiędzy stężeniem heksabromocyklododekanu i procentową zawartością tłuszczu w tkance mięsnej wybranych gatunków ryb morskich połowowych i hodowlanych. Określono zależności pomiędzy zmiennymi na podstawie wyznaczania współczynników korelacji liniowej r-Pearsona i przedstawiono wykresy obrazujące te zależności.
PKT classification
250000 Chemia
Department
Faculty of Chemical Engineering and Technology
License
Licencja PK
Access rights
Zasób dostępny dla wszystkich
Cookies or other similar solutions are used on the page. Take a look at privacy policy to get to know the details.