Hydrolizaty białkowe i suszone proteiny - analiza rynku, wymagania jakościowe, zastosowanie
Variant of the title
Protein hydrolysates and dried protein - market analysis, quality requirements, application
Author
Makara, Agnieszka
Banach, Marcin
Kowalski, Marek
Published in
Czasopismo Techniczne. Chemia
Numbering
R. 107, Z. 10, 1-Ch
Release date
2010
Place of publication
Kraków
Publisher
Wydawnictwo PK
Language
Polish
Abstract
Hydrolizaty białkowe i suszone proteiny są substancjami, które umożliwiają polepszenie niektórych właściwości funkcjonalnych produktów. Surowcem do produkcji hydrolizatów białkowych oraz suszonych protein pylistych może być tkanka mięsno-kostna z rozbioru półtusz wieprzowych lub wołowych. Praca zawiera dane dotyczące własności i zastosowania hydrolizatów białkowych, analizę rynku surowca oraz wymagania jakościowe surowców i produktów.
Protein hydrolysates and dried protein enable to improve some functional properties of products. Pork or beef meat - bone tissue is a raw material for a production of protein hydrolysates and dusty dried proteins. In the paper the data about properties and application of protein hydrolysates, as well as an analysis of market of raw material using for production of protein hydrolysates and qualitative specifications of raw materials and products are done.
PKT classification
250000 Chemia
Department
Faculty of Chemical Engineering and Technology
License
Licencja PK. Brak możliwości edycji i druku.
Access rights
Zasób dostępny dla wszystkich
Cookies or other similar solutions are used on the page. Take a look at privacy policy to get to know the details.