Kierunki zagospodarowania produktów ubocznych z przemysłu mięsnego
Variant of the title
Ways of management of by-products from meat industry
Author
Sobczak, Agnieszka
Błyszczek, Ewa
Published in
Czasopismo Techniczne. Chemia
Numbering
R. 106, Z. 4, 1-Ch
Release date
2009
Place of publication
Kraków
Publisher
Wydawnictwo PK
Language
Polish
Abstract
In this work characteristics of by-products from meat industry were presented. On the basis of proper documents and in respect of hazard there was classified solid animal waste. It has been described the proceeding manners with particular types of by-products from meat industry. In this paper the main directions of waste management were introduced.
W artykule przedstawiono charakterystykę produktów ubocznych z przemysłu mięsnego. Na podstawie odpowiednich aktów prawnych dokonano klasyfikacji stałych odpadów zwierzęcych ze względu na charakter zagrożenia jakie stwarzają. Opisano sposoby postępowania z poszczególnymi produktami ubocznymi z przemysłu mięsnego. W pracy zaprezentowano główne kierunki zagospodarowania odpadów zwierzęcych.
PKT classification
250000 Chemia
Department
Faculty of Chemical Engineering and Technology
License
Licencja PK. Brak możliwości edycji i druku.
Access rights
Zasób dostępny dla wszystkich
Link to the Publication Bibliography of the PK Employees